OM OSS

Maria Anderasp

Frisörmästare & Läromästare 

Ägare av Mia´s Frisyrhörna

Maria utbildade sig till både Dam & Herr frisör på Värnhemsskolan i Malmö och tog sitt gesällbrev 1988. Hon började med att hyra stol på en väletablerad salong i Staffanstorp april 1989. I december 1992 var Maria redo för nya utmaningar och startade då sin egen salong, då på Södra Lundav. 16. Där stannade hon i 8 år. När det började bli trångbott så flyttade de bara några hus bort till Södra Lundav. 4. Väl där så gick 16 år i rasande fart. När de fick höra talas om att Hälsohuset skulle byggas tvärs över gatan, så kändes drömmen om att få flytta till något alldeles nytt och fräsht närme än nånsin. De vågade inte hoppas för mycket på att allt skulle klaffa med gamla och nya kontrakt. Men det lyckades! 
Så den 2/11 -2016 slogs dörrarna upp till en helt ny salong, vilken lycka att får vara med och tycka och tänka och planera för en helt ny salong.
Under våren 2017 bestämde Maria sig för att göra sitt Mästare Brev.

Juni 2017 fick Maria godkänt som FrisörMästare.  Den 24 mars 2018 var de Mästarebrevs utdelning på Malmö RÅDHUS med nära & kära. Fest med pompa och ståt

Nu hänger Marias Mästarebrev på salongen.